Tramp på et bunnlag

Apropos vårt tabelltips her om dagen, har vi vært og regnet litt inne på kilsk.com-forumet. Her er vårt innlegg, som var en oppfølging til et innlegg av supporterhjemmesidens redaktør Finn Erik Karlsen:

Vi deler Karlsens syn på at bunnlagene må slås i år. Vi tror også på at 1. divisjon i år består av tre "nivåer": Opprykkskandidatene Molde, Glimt, Bryne, Skamma. Outsider-/midtsjiktet med Hønefoss, KIL, Moss, Sogndal, evt. supplert av Skeid og Notodden, men de to sistnevnte kan også like gjerne settes i gruppa av nedrykkskandidater, som da i så fall består av åtte lag.

Si KIL bør ha som mål å ta mellom 45 og 50 poeng i år - det vil være en brukbar sesong, bedre enn i fjor poengmessig (43) og opp mot det som må til for å få kvalifisering (Bryne fikk kvalik på 52 i fjor).

Det gir følgende poengnøkkel:
4 poeng i snitt på to kamper mot hver av de åtte antatt dårligste lagene = 32 poeng.
3 poeng i snitt på to kamper mot Hønefoss, Moss og Sogndal = 9 poeng.
1 poeng i snitt på to kamper mot de fire antatt beste lagene = 4 poeng.
32+9+4= 45 poeng

Jekker vi opp snittallene til fem poeng i første kategori, er vi oppe i 50 poeng. Jekker vi opp med ett poeng i hver kategori, får vi 40+12+8= 60 poeng. Klarer vi det, rykker vi trolig opp...

Dette regnestykket bare for å vise hvor ufattelig viktig det er å unngå dustetap som 0-3 mot Sparta og andre håpløse resultater mot de dårligste lagene, særlig på Gjemselund.

Tror alle KIL-supportere vil være strålende fornøyd med 50 poeng, og med noen fine/overraskende resultater mot de antatt beste lagene og litt svinn på bortebane mot enkelte av de svakere lagene, så bør vi klare det.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/5237287