To etter skjema

Null poeng, null mål. Det har vært en vond KIL-start. Men hvis vi følger skjemaet til 45 poeng ved sesongslutt som vi skisserte her, så er vi egentlig bare to poeng bak det vi burde hatt.

Skjemaet legger opp til et snitt på fire poeng på to kamper mot hvert av de åtte antatt dårligste lagene, tre poeng i snitt i oppgjørene mot Hønefoss, Moss og Sogndal, og ett poeng i snitt mot de fire antatt beste lagene: Molde, Bodø/Glimt, Bryne og HamKam.

I forhold til dette skjemaet, skulle KIL tatt ett poeng borte mot Mandalskameratene og ett poeng hjemme mot HamKam.

I det virkelige liv godtar vi naturligvis ikke hjemmetap per definisjon, men siden et skjema er en statisk framstilling av et mulig hendelsesforløp, så må KIL gjerne banke både Molde og Glimt borte og i stedet tape mot Løv-Ham og Tromsdalen hjemme. I følge skjemaet spiller det ingen rolle hvor og når poengene tas, bare de blir tatt.

Vi er altså to poeng bak skjema foreløpig. Gladnyheten er at det tapte med letthet kan tas igjen gjennom en seier mot Skeid på Bislett til helga. Dette er en bortekamp mot et av de åtte antatt svakeste lagene, og i henhold til vårt skjema skal en slik bortekamp gi ett poeng.

For spesielt interesserte, deler vi naturligvis opp resten av skjemaet i «passeringstider» basert på motstandere og hjemme-/bortekamper, slik at man kan snakke med sin indre Per Jorsett gjennom resten av sesongen:

Runde 3: 3 poeng
Runde 6: 8 poeng
Runde 9: 12 poeng
Runde 12: 16 poeng
Halvspilt sesong: 23 poeng
Runde 18: 29 poeng
Runde 21: 33 poeng
Runde 24: 35 poeng
Runde 27: 42 poeng
Sesongslutt: 45 poeng


Skjemakongen
«Hvem er denne Skjema de snakker om hele tiden?», som en NRK-innringer sa etter å ha hørt Per Jorsett kommentere skøyteløp sammen med Knut Bjørnsen.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/5414070