Trønderrockeback-spesial

Trodde du Kjetil Kamark kun var en hardtskytende høyreback med en look som muligens trekker flere kvinnelige tilskuere til Gjemselund? Sorry, kompis, der du tok feil.


Vi jublet da vi kom over disse sidene på Myspace og NRK-Urørt. Det viser seg nemlig at trønderbacken, som for øvrig er en av våre gode venner på Facebook, har et musikalsk alias: Singer/songwriteren Roman P!


Musikkelskere
Lenny, Pelu og Homer har fått en ny favorittartist. Kamark spilles på heavy rotation på Moe's om dagen.

Selvfølgelig har vi lyttet oss gjennom alle låtene vi har klart å finne, og kost oss med Kamarkens tekst og toner. Men vi er jo totalt ukritiske. For det første kan vi ingenting om musikk. For det andre er vi totalt blendet av at det er en av våre KIL-helter som står bak.


Men vi ville vel ikke vært Norges beste KIL-blogg hvis vi ikke visste råd? Via omveier har vi fått høre at Dagbladets musikkanmelder Sven Ove Bakke er fra Kongsvinger. Og at han til og med følger med litt på KIL. Vi sendte avgårde en epost, der vi blant annet skrev:


«Vi er tre karer med hjerter for KIL, og vi forsøker oss med ujevne mellomrom med noen jevnlige språklige sleivspark om vårt favorittlag. Hvis du ikke kjenner til oss fra før, kan du sjekke ut http://kilfotball.blogg.no»


Så beskrev vi hvor han kunne finne sangene, før vi avsluttet med:


«I utgangspunktet perfekt bloggstoff. Men vi mangler litt musikalsk kompetanse til å yte dette rettferdighet, og lurte derfor på om du hadde lyst til å ta en liten lytt og dele din vurdering av Kamarkerns greier med våre lesere.


Vi kan dessverre ikke yte noen gjenytelser, men nå vil vi nesten påstå at det nesten er belønning nok å oppdage Kamarks musikalske talent.»

Og tror dere ikke vi fikk svar?!Bakke skriver:

«Hei.

Beklager litt treg respons, har vært på reise og hatt mye å gjøre, og så fri.

Stemmer at jeg er fra Kongsvinger. Følger sånn passe med på KIL, var nok mer før, men kom meg i hvert fall på Skeid-matchen. Var bra med seier der, selv om jeg synes det var ganske ujevnt spill til tider.


Kan se om jeg får hørt på de greiene til Kåmark i løpet av uka. Vet ikke helt hva dere er ute etter (anmeldelse eller bare noen linjer om musikken?), men jeg har i hvert fall ikke lyst til å sette terningkast eller karakter når jeg ikke skriver i Dagbladet. Håper dere har forståelse for det.


Har vært inne og sett på blog'en deres nå. Hvem er dere egentlig? Noen jeg burde kjenne? Har ikke bodd i Kongsvinger på ti år, så det er vel ikke sikkert. Men bra blog. Pleier mest å lese kil.no og litt på Glåmdalen de gangene jeg føler for å lese om kil, men skal legge dere inn på bookmarks.


Ok, jeg mailer noen linjer i slutten av uka hvis jeg får det til.


Stå på.


Mvh

Sven Ove i Dagbladet».

Juhu! Vi svarte:

«Hei!
 
Kjempebra, nå ble vi glade. Vi kan dessverre ikke si så mye om hvem vi er, vi prøver av ulike grunner å være anonyme. Men vi er veldig glad hvis du har muligheter til å skrive noen linjer om musikken.
 
mvh gutta i KIL-bloggen»

Nå venter vi bare i spenning!


Kommentarer:
Postet av: ludo

tja..

er det lov til å si "fotballspiller bli ved din ball"?

09.mai.2007 @ 14:05
Postet av: :)

Fått svar eller?

01.jun.2007 @ 19:48
Postet av: Homer

Svar og svar... en beklagelse fra Bakke for at han ikke hadde svart, og at han skulle gjøre det i pinsen. Vi venter like mye som deg, og må nok mase mer.

01.jun.2007 @ 21:48
Postet av: Barney

Vi vurderer å sende henvendelsen videre til Glåmdalens Reidar Venberget hvis Bakke ikke rasker på litt.

02.jun.2007 @ 00:01

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/5427082