Dagdrømmen får næring

Det er lenge siden vi har vært like oppstemte som dette etter en 1-1-kamp.

Homer'n tenker på opprykk
En sweet, sweet opprykks-smultring er fortsatt innenfor rekkevidde for Homer og alle andre KIL-supportere. Vi skylder å gjøre oppmerksomme på herligheten du ser til høyre på dette bildet kun er en smultring med glasur med suge på seierens sødme-karamellsaus, ikke en ekte opprykks-smultring.

Fy fillern og søren klype, så glade vi ble da meldingen om Sylling Olsens 0-1-scoring tikket inn søndag ettermiddag. Euforien fikk en liten knekk da Glimt utligna til 1-1. Men siden gutta holdt tett etter det også, kunne vi - og alle dere der ute - kose oss med 1-1 borte mot opprykksfavoritt Glimt.

Og ikke bare kan vi kose oss med den rene gleden et herlig KIL-resultat gir. Vi får næring til vår i overkant optimistiske dagdrøm om å rane kvalikkplassen.

Vi er nå fortsatt 11 poeng bak B/G. Med seier ville vi vært 8 poeng bak, med tap 14. Med andre ord: Vi nekter å la det gå opp for oss at det er en håpløs drøm. Vi har fortsatt litt tro på at dette kan gå. I hvert fall hvis KIL fortsetter å se ut som det eneste formlaget i avdelingen ved siden av Molde.

Vi ligger nå 1 poeng foran vårt opprinnelige skjemaet, og hvis vi holder oss til det superoptimistiske skjemaet vi lagde forrige gang, så har vi fortsatt en sjanse.

For vi klarer ikke å fri oss for tanken om at Glimt har potensial til å gå på en skikkelig smell. Ikke Mandalskameratene-style, kanskje, men heller Sandefjord i 2004. Og vi husker alle hvordan det gikk.

Vi sier bare: Det kan fortsatt bli en fin høst, gættfælk.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/5511719