Jeg så KIL-spiller'n # 2

KIL-gutter på Gardermoen og KIL-trenere ser breddefotball.


image208
Her ble KIL-spillerne sett

Vi startet opp spalta "Jeg så KIL-spiller'n" med brask og bram for noen uker siden.

Vi skal ikke skryte av at haugevis av saftige observasjoner har ramla inn på kilfotball.blogg.no@gmail.com, men denne uka kom en liten godbit.

Vi sakser eposten fra en utflytta Kongsvinger-kar i sin helhet:


"Hei!
Jeg må bare rapportere om følgende observasjoner.

Søndag forrige helg traff jeg en blid gjeng ved flytogautomaten på Gardermoen. Der stod Magnus Sylling Olsen og prata i telefonen, Carl Erik Torp gikk rundt med et digert smil og like diger lue, Kjetil Kamark stod der med rockesveisen og JNG stod pent i kø. De hadde slått Bodø/Glimt og så ut til å kose seg.

Når jeg først er inne på KIL-spillere på Gardermoen kommer jeg også på følgende observasjon: I fjor sommer så jeg Peter Lindau på Gardermoen, ved bagasjebåndet. Han gikk rundt i en Sverige-drakt (dette var under VM) og lekte med det jeg antar var ungen hans mens han vente på at båndet skulle levere det han hadde sjekket inn.

Og så en ikke Gardermoen-relatert observasjon:

Thomas Berntsen så denne uka "storkampen" mellom LSK 2 og Hødd på Åråsen. Der fikk han se Tore Andreas Gundersen spille svakt i de første 45 minuttene, mens Lasse Bergan Foss var anonym på venstrebacken i Lillestrøm-laget. Torgeir Bjarman så også kampen, og Erland Johnsen tok opp kampen med et lite videokamera. Fotballens veier er tydeligvis uransakelige. En gang årets spiller blant Chelsea-fansen, senere kameramann på LSK B - Hødd.

Det var det."

Vi sier bare: Ikke verst, ikke verst.

Andre med øyne og ører oppfordres til å sende sine tips til kilfotball.blogg.no@gmail.com

Det er også lov å komme med dem i kommentarfeltet her. Vi minner om de finfine innleggene som kom inn sist:

"Sto bak Lindau i kassakø på Rema i fjor engang. Var tydligvis laundry-day, for han var utstyrt med full Strømsgodset-påkledning."

"Hoi, jeg så både Conny Månsson OG Johan Nilsson Guiomar på kafeen på Brussenteret. Der nøt de en medium sterk rullekebab hver og så på Voice TV."

"Disco-Arnar var treffende nok på Øyafestivalen i går. Han stod ved vannkanten og drakk av to pappglass, mens han prata ivrig med Freddy dos Santos. Så der var vel de to eneste enga-spillerne det virkelig er mulig å like samla.

Lyns Tommy Berntsen var også på Øya, men han selvsagt ikke noe med KIL å gjøre."


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/5517390