We love Lindau

Og Pelu for president!

John PeluPeter L.
To helter: Pelu og Lindau.

KILs bortekamper mot Bryne har vært et sorgens kapittel. Og det så jammen ikke ut til å bli en hyggelig søndag ettermiddag da Bryne scora etter 27 sekunder i går heller.

Men så skjedde det, da, det vi ble så bortskjemte med i 2003- og 2004-sesongene. KIL snudde kampen og dro i land en seier.

Og da skal vi ikke klage. Selvsagt ikke. Vi er bare glade for å ha fått den berømte flyvende starten på en ny arbeidsuke som en KIL-seier tross alt gir.

Det rapporteres om en solid bortekamp på Jæren. Med to svensker i hovedrollene. Peter Lindau scora to mål fra til sammen to meters hold, og det gleder vi oss over.

Vi håper operasjon overtal Lindau til å ta en sesong til er i full gang.

Vi trenger verdens beste spiller med mann i ryggen en sesong til. Og det er artig å se hvordan den joviale svensken klarer å være blant banens beste spillere kamp etter kamp selv om han har mistet alt som lignet antydning til fart. Den råsterke svensken, som Kil.no liker å kalle ham, holder fortsatt mål.

En annen som virkelig holder mål er selvsagt Pelu. Med han på bana er det nesten så vi tror at KIL kan slå hvem som helst. For gi oss den venstrebacken som klarer å ha full kontroll på Pelu når han er i storform? Grosso? Neppe. Patrice Evra? Kanskje. John Arne Riise? For offensiv. Ashley Cole? Samme som Riise. Hai i stormaktsdagene? Ja, så klart. 

Men heldigvis spiller ingen av de nevnte i norsk førstedivisjon akkurat nå. Derfor er det en glede å kunne se Pelu herje i kamp etter kamp. Det er herlig å ha en slik KIL-spiller!

Og så en avsporing.

Vi har tidligere skrytt av Guardians fantastiske live-oppdateringer. Denne gangen er det på tide å skryte av mannen som gjorde jobben for A-pressen interaktiv, og dermed også Glåmdalens live-tjeneste.

Ikke bare var det hyppigere oppdatering og mer fyldig enn vi er blitt vant til. Her var det tidvis også godt språk og entusiastisk rapportering!

Vi har saksa noen godbiter.

32: Et frispark i verdensklassen! Men Eskeland klarer utrolig nok å avverge. Meget bra utført av både Eskeland og Pelu.

36: Mål til Kongsvinger 1 - 1 Peter LindauSyk prestasjon av Pelu i forkant av scoringen. Setter fart og fosser gjennom bryneforsvaret og legger ballen ut til Lindau som enkelt setter den bak Eskeland.

50: Forresten, ingen bytter på noen av lagene i pausen.

51: Pelu viser igjen sin eminente teknikk.

53: Bikkjekaldt på Bryne stadion.

57: Corner - Kongsvinger av John Pelu 

57: Corner - Kongsvinger av John Pelu 

58: Corner - Kongsvinger av John Pelu Tredje corneren på 1 minutt for Pelu og Kongsvinger.

59: Og her kommer nok en corner

59: Corner - Kongsvinger av John Pelu 

59: Mål til Kongsvinger 1 - 2 Peter Lindau Litt klabb og babb og ballen ligger fri på målstreken. Enkelt for Lindau

88: Dagens danske dommer har gjort en helt ok kamp. Ikke drivende god, men heller ikke dårlig.

Det er nesten så vi kommer til å ta en titt på oppdateringene i Brynes hjemmekamper framover. Men bare nesten. 

Kommentarer:
Postet av: Henrik W.

Enda godt dere fikk med dere Hai i venstrebekkrefereansene! Ingen kom forbi ham, ingen. Ikke engang Frode Birkeland.

25.sep.2007 @ 13:51
Postet av: Barney

Ja, Hai var fantastisk.
Han var forresten på Golden Goal på TV 2 her en dag. I et lite innslag de tydeligvis har der de børster støv av gamle helter fikk han forklare at han nå driver restaurant og utested, og at utstedet, ja, det heter Shark fordi han selv heter Hai :)

26.sep.2007 @ 00:36
Postet av: Henrik W.

Golden Goal innslaget var artig ja. På Shark er jeg selvsagt meget godt bevandret. Kjøpte en Munkholm der en gang, og da ble jeg regelrett mobbet av Hai i et kvarters tid!

26.sep.2007 @ 12:19

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/5534505