Stjerner p Gjemselund

Onsdag 24. juli 2002 var det EM-kamp i U19-sluttspillet p Gjemselund. England mtte Belgia,det endte 1-1, og kampen i seg selv er ikke rare greiene mimre over.

Men hvem spilte egentlig for England i denne kampen, og hvor er de n?

Nyere research viser at det var til dels stjernespekket ute p Gjemselund-matta denne sommerdagen for snart fem r siden. Her flger en kort oppsummering om samtlige av Englands spillere fra kampen i Kongsvinger i 2002.

Lee Grant
Er n reservekeeper hos Derby , som topper The Championship.

Justin Hoyte
Ble den frste engelskmann som scoret for Arsenal, mot Charlton, p nye Emirates Stadium. Backen er litt inn og ut av frsteellevervarmen til Arsene Wenger. I 2005/06-sesongen gjorde han det bra p utln i Sunderland.

Ryan Garry
Skadeforfulgt Arsenal-spiller.


Jermaine Jenas (kaptein)
Tottenham-spiller med en viss suksess, etter ha mtt en vegg av hye forventninger i Newcastle i 2004/05. Var med i Englands VM-tropp i Tyskland i fjor sommer.

Glen Johnson
Spiller i Portsmouth, er p ln fra Chelsea ut sesongen. Var lenge ansett som en potensiell Gary Neville-backup i det engelske landslaget under Torsby-karen Sven Gran Erikssons regime. Utenomsportslig m det nevnes at 17. januar i r ble Johnson og Ben May (spiss i Millwall) tatt for et butikktyveri i en baderomsforretning. De ble btelagt med 80 pund hver etter episoden i byen Dartford, som vel m sies vre mest kjent som byen hvor en ung Mick Jagger mtte en like ung Keith Richards for cirka hundre r siden.

Ben Clark
Har en viss suksess i Hartlepool United, som topper League 2 (4. niv) for yeblikket. Men m nok regnes som en av sin generasjons mer bortkastede talenter.

Ben Bowditch
Lever en uglamors tilvrelse i Barnet, som i yeblikket er nummer 16 i League 2.


Gary O'Neil
Kom ikke overens med Harry Redknapp i managerens forrige periode i Portsmouth, og havnet p ln i Walsall og Cardiff City. Men er n inne i Redknapp-varmen og vel s det i en forelpig hederlig sesong for Pompey.


Jermaine Pennant
Kom til Liverpool fra Birmingham sommeren 2006. Har en fortid i Arsenal. Scoret sitt frste Liverpoool-ml mot Chelsea, kampen endte 2-0. Ble i januar 2005 tatt for fyllekjring - uten frerkort og forsikring. Han hadde tidligere mistet lappen etter ha kjrt i feil kjreretning i Paddington i London. I forbindelse med pgripelsen skal han ha hevdet at han var Ashley Cole. Han ble dmt til 90 dagers fengsel 1. mars samme r, og endte opp med sone 30 dager.

Michael Chopra
Spiss i Cardiff City, som gjr det brukbart i The Championship.

Carlton Cole
West Ham-spiller med fortid i Chelsea.

Innbyttere:
Darren Carter: West Bromwich.
Jerome Thomas: Charlton.
Dean Ashton: West Ham. Ble tatt ut i Steve McLarens A-landslagstropp mot Hellas hsten 2006, men ble skadet rett fr.

Ubenyttede reserver:
Stephen Cooke: Torquay, p ln fra Bournemouth.
Andrew Lonergan: Preston North End.
John Welsh: Hull, eks-Liverpool.
Jon Otsemobor: Crewe Alexandra, eks-Liverpool.

Rrende funn

Vi gjorde ikke annet enn google Kongsvinger for se hvilke bilder som kom opp.

Se hva vi fant!

Oss 1. divisjonslag i mellom

Hsten 2008, alts om dryt halvannet r, er det 15-rsjubileum for denne utrolige begivenheten i KILs historie.

Etter en veritabel grusing av svenske ster (3-1-seier borte, 4-1 hjemme) i frste runde av UEFA-cupen, ble belnningen 2. runde mot den italienske storklubben. Vi har til enhver tid Geir Frigrds sene utlikningsml i 1-1-kampen p Ullevaal p netthinna,vi kan snakke i det vide og det brede om Vidar Sanderuds enorme stopperarbeid i kampen, og vi kan kose oss med det faktum at KIL p en kald onsdagskveld i hovedstaden trakk omtrent like mange - 10213 tilskuere - som Vlerenga gjr p gjennomsnittlige kampdager.

Innenneste hsts jubileumm noen som kan grave i mkka - lokalaviser, Levi Henriksen, Gjemselund grter-regissr og forbrukerinspektr Lars Karelius Noer, hvemsomhelst egentlig - finne ut hvor mye Juventus betalte dommeren for innsatsen i returkampen p Stadio delle Alpi. Ble det ikke anullert en KIL-scoring?

Oliver Stone og Michael Moore, hvor er dere nr vi trenger dere som mest?

0-200 p under en uke!

Vi er stolte over å kunne meddele at vi i dag har passert 200 unike brukere som har vært innom bloggen vår i løpet av dens første leveuke.

Det er over all forventning, og veldig inspirerende. Vi håper selvsagt at alle dere som har lest oss til nå, fortsetter å sjekke innom jevnlig - gjerne hver dag, hvis du skal få med deg alt - og sprer det glade budskap til andre som er interessert i KIL eller fotball generelt. Har du en hjemmeside, en blogg eller er aktiv på et debattforum, legg gjerne inn en lenke til siden vår der du og andre genuint fotballinteresserte ferdes.

Vi benytter samtidig anledningen til å minne om våre pågående serier som vil oppdateres med jevne mellomrom:

«Hvor er han nå?»-serien er i gang, og har åpnet med oppdateringer på Kenny Gasser, Kjetil Rydje og Vidar Evensen.

«Våre motstandere» begynte med giftig penn om HamKam i går, og fortsetter hvilken dag som helst med en sikkert like giftig tekst om Bodø/Glimt.

I tillegg kan vi avsløre at en tredje serie vil se dagens lys i nærmeste framtid:
«Det ultimate KIL-laget».

Vi kommer til å ta for oss lagdel for lagdel (keepere, backer, stoppere, midtbanespillere, vinger, spisser og trenere), og rangere topp 10 innenfor hver kategori. Konklusjonen blir det beste KIL-laget verden noensinne har sett.

Velkommen tilbake - hver dag - til kilfotball.blogg.no!

Vre motstandere: #16 HamKam

To lag har kommet ned, fire lag har kommet opp, seks lag fra i fjor er borte. Det er ikke så lett å følge med på styrkeforholdene mellom de ulike 1. divisjonslagene, eller i det hele tatt vite noe om dem. Vi tar derfor ansvar, og presenterer KILs motstandere - lag for lag.

hamkam

Vi begynner med det vi liker minst, og jobber oss oppover. I dag: Våre «kamerater» på Hamar.


Talentene som sluknet, Donald Duck-gutten på midten og rasisten på topp:
 

5. november 2006 var en gledens dag. HamKam, vår lillebror i nordfylket som altfor lenge har lekt storebror, ble banket 1-5 på hjemmebane av gladsossen fra Bærum, og var igjen funnet for lette for Eliteserien.

I år blir det igjen kamp om hvem som er best i trauste, men trivelige Hedmark. Men hvem møter vi egentlig i år?


Forrige gang vi møttes i serien, i 1. divisjon i 2001, endte det stygt, blant annet etter scoring av «sjarmtrollet» Sveinung Fjeldstad. Nå er Sveinung borte. Men HamKam har noen spillere som er verdt å merke seg. Først og fremst noen tidligere stortalenter som virkelig har mistet det.


For eksempel Tommy Øren. I 1998 var Monaco på jakt etter en venstrebeint midtbanespiller, som også muligens kunne spille på backen. Mannen de ønsket seg, fant de i Sogndal. Den franske storklubben prøvde å kjøpe Øren, men fikk nei. Da så de til Ålesund i stedet, og henta inn en rødhåret 17-åring med et fantastisk skuddbein. Men etter at Øren ble grisetakla av Odd Inge Olsen i 2001, har han aldri kommet skikkelig tilbake. 


I dag er ikke Øren en gang bankers på Hamar-laget. Tenk det, Tommy, det kunne vært du som ble banka opp av en waliser på «treningsleir» i Portugal.


"Smart ass"-Gullerud
 

Espen Olsen og Marius Gullerud er også to spillere det er blitt knyttet store forventinger til, men som nå ser ut til å råtne på rot på Hamar. Gullerud huskes ellers for en særdeles lite elegant KIL-exit, og for at han i et Glåmdalen-intervju sa at han ikke leste annet enn Donald-pocket. Gullerud burde, hvis han leser dette, finne ny og god lektyre i bokanbefalingene i spalten til høyre.


Og hvem har overtatt Doping-Fjeldstads plass på topp? Jo, der spiller Roman Kienast. Østerrikeren med bleika hår som kalte Daniel Nannskog «you fucking monkey» i serieavslutninga i fjor. For det må han stå over 2007-sesongens tre første kamper. En dom HamKam presterte å anke. 

Går det an å få et mer usjarmerende lag?


Den eneste i HamKam vi ønsker noe godt, er Vegard Skogheim, nå en del av trenerapparatet rundt «karismatiske» Arne Erlandsen. 

 

 

Stygg sak

Ikke bra

En gammel klassiker, til glede for nye lesere, som det heter:

Under rydding på mobiltelefonen i helga kom vi over et bilde vi med skrekkblandet fryd må dele med dere. Vi fikk det tilsendt per MMS fra en opprørt bekjent i Oslo i fjor en gang, under den presise tittelen «Stygg sak». Noen ganger sier jo et bilde mer enn tusen ord.

Selv drømmer vi om at KIL i 2007 skal komme over sitt cupkompleks og ta seg videre et godt stykke, og for eksempel banke Vålerenga hjemme på Gjemselund i fjerde runde eller noe sånt.

Første runde i cupen spilles forøvrig 19. og 20. mai.

Status etter fem treningskamper

Med 0-0 og uavgjort i dagens kamp mot Sogndal er Kongsvinger fortsatt ubeseiret i vinterens treningskamper. Fasit er tre seire og to uavgjort mot henholdsvis tre motstandere fra Adeccoligaen og to fra 2. divisjon (vi velger å se bort i fra kampen mot Lillehammer der KIL stilte med rent b-lag). Defensivt har laget vært bunnsolid med kun ett innsluppet mål. Laget har nå holdt nullen i fire kamper på rad – to av disse mot de sterke opprykkskandidatene HamKam og Sogndal.

Interessant å merke seg er at tre mann har scoret i sine debuter for KIL denne vinteren. Magnus Sylling Olsen scoret to mål i løpet av debutens første tre minutter, Carl-Erik Torp scoret to mål på litt over en omgang, og Johan Nås ble matchvinner i løpet av den ene omgangen han spilte mot Lørenskog. For de to sistnevnte var dette også for prøvespillkamper å regne. Torp har siden blitt tilbudt og akseptert kontrakt med KIL, mens det gjenstår å se om Nås møter samme skjebne.

Hva så med stallen? Kan vi allerede nå ane konturene av den førsteellever som vil representere Kongsvinger i serieåpningen mot Mandalskameratene 9. april?

Mye tyder på at Thomas Berntsen, i likhet med Vegard Skogheim, foretrekker et 4-3-3 system.

I mål har Conny Månsson spilt alle kampene og bør være et klart førstevalg, så lenge ikke KIL henter inn en rutinert keeper. Foreløpig er tre keepere i tenårene eneste alternativ til Månsson.

På høyreback har Kjetil Kamark spilt tre og en halv kamp, Fredrik Nilsen en og en halv kamp. Sistnevnte imponerte den omgangen han spilte mot HamKam, men Kamarks rutine vil nok bli foretrukket.

Johan Nilsson Guiomar er også et alternativ på høyrebackplassen, men foretrekkes så langt som midtstopper. Med unntak av 60 minutter har han sammen med Kai Olav Ryen vært førstevalget som midtstopper i alle treningskampene. Herman Odden står øverst på ventelista.

Krzysztof Smolinski har vært et soleklart førstevalg på venstreback. «Terminator» holder en nylig friskmeldt Kjetil Gerhardsen ute av laget, og har startet alle fem kampene i vinter.

Midtbanetreeren har variert, men kombinasjonen Fremming, Berg Hansen og Sylling Olsen har vært hyppigst brukt. Lars Erik Fremming har startet alle kampene og blitt byttet ut i to. Magnus Sylling Olsen har startet fire av fem kamper, mens Ørjan Berg Hansen har startet tre. Hvilke er alternativene her? Klubbkaptein Harald Stormoen har hatt en strekkskade, og har således bare spilt bortimot to og en halv kamp. Peter Lindau har fått en kamp som midtbanespiller, men har vært hyppigere brukt i angrepsrekka. Kristian Jahr har kommet inn i to kamper, mens Petter Linstad kom inn mot Sogndal.

Trioen foran har hatt en stabil sammensetting, da Patrick Holtet, Peter Samuelsson og John Pelu har vært i startelleveren i fire kamper. De utfordres likevel hardt av Carl-Erik Torp, som har scoret to mål på sine 159 spilte minutter. Peter Lindau har kommet inn i to kamper som angrepspiller, det samme har Sverre Digerud. Spennende blir det å se om Johan Nås blir å finne i Kongsvinger utover i sesongen. Han har i alle fall markert seg så langt med en matchvinnerscoring (på straffe) på en og en halv omgang. Ragnar Koffeld er fortsatt skadet.


For å oppsummere, ser etter vår mening førsteelleveren slik ut i øyeblikket (4-3-3):


23. Conny Månsson – 27 år


2. Kjetil Kamark – 24 år
7. Johan Nilsson Guiomar – 21 år
14. Kai Olav Ryen – 28 år
15. Krzysztof Smolinski – 27 år


18. Lars Erik Fremming – 25 år
17. Harald Stormoen – 26 år
8. Magnus Sylling Olsen – 23 år


13. Patrick Holtet – 25 år
20. Peter Samuelsson – 25 år
9. John Pelu – 25 år


Sterkeste utfordrere akkurat nå:

3. Fredrik Nilsen – 18 år
6. Ørjan Berg Hansen – 22 år
21. Carl-Erik Torp – 22 år


Hvor er han n? #2: Kjetil Rydje / #3: Vidar Evensen

Kjetil RydjeVidar Evensen

Forrige helg møttes Strømmen og Horten-klubben Ørn til treningskamp. Den endte 0-1.
Hovedtrener på hver sin benk: Kjetil Rydje (42) i Strømmen og Vidar Evensen (35) i Ørn - moderklubben til Trym Bergman og Dag Riisnæs.

Tryslingen Kjetil Rydje var et lite fyrverkeri av en spiller som småherjet Gjemselund i de tre første toppseriesesongene. To mål i 5-1-seieren over Brann i 1983 var den mest minneverdige prestasjonen til en av KILs mest joviale og fargerike spillere gjennom tidene. Han spilte 41 seriekamper i løpet av sesongene 83-84-85, og fikk bare to seriescoringer til utover de to mot Brann - en mot Moss i 1983 og en mot Viking i 1985.

Trønderen Vidar Evensen var fast inventar på KIL i sesongene 1996-2000, hvor han bare misset fem av 130 mulige seriekamper. I 1998 fikk han med seg alle kampene. Til å være en kompromissløs stopper, tegnet han seg også jevnt og trutt på scoringslista, gjerne to-tre ganger i løpet av en sesong.

Strømmen rykket opp fra 3. divisjon i 2006, og skal spille i 2. divisjon avdeling 1 i år.
Ørn hører fortsatt hjemme i 3. divisjon.

Hvor er han n? #1: Kenny Gasser

Kenny i Thailand

Vi begynner vår nye, sporadiske «Hvor er han nå?»-serie med en kort oppdatering om Kongsvingers eneste engelske spiller gjennom tidene, Kenny Gasser.

Gasser spilte 14 kamper i jubelsesongen 1992 - året det ble sølv. Han ble samtidig den første utlendingen som scoret et toppseriemål for KIL, da han banket inn kampens eneste mål i en søt seier mot Rosenborg på Gjemselund.

Nå har vi funnet ham som spillende trener i Woodstock Wanderers, som ligger på andreplass i MBMG International League i Thailand. Andre lag i denne ligaen er Scandinavian Vikings (ingen tidligere KIL-spillere her, ser det ut til), Pattaya City, Winking Frog FC, Sunbelt United og BC Casuals.

Kenny Gasser innehar trøye nummer 6, og har scoret fire mål i sesongen 2006/07 så langt. Woodstock Wanderers ligger på andreplass på tabellen, åtte poeng bak The Dons.


Sushi overkill

Sushi overkill

Bare et lite innspill om den massive idétørken som har rammet en samlet norsk sportspresse i forbindelse med ski-VM i Japan. Nå har vi snart sett hele den norske VM-troppen - smørere og saftblandere inkludert - enten spise sushi mens de blir intervjuet eller posere i kimono foran lave bord og sofaer. Vi er lei.

Men det slår oss at dette er et overførbart konsept til KIL-forhold.

Da Kris Smolinski, Conny Månsson og Johan Nilsson Guiomar dukket opp i festningsbyen for første gang, burde de sporenstreks ha vært iført Solør-Odal-bunad og blitt benket på kebab'en i Brugata. Der kunne de ha slafset i seg lokale delikatesser mens de ble intervjuet om ny klubb og ny by av Glåmdalen, Østlendingen, Hedmarksradioen, Radio Kongsvinger, Radio Sentrum og KIL.no.

Husk det til neste gang, da.

De drligste KIL-kjpene

Vårt kjære KIL har - som mange andre lag - gjort en del virkelig dårlige kjøp. Spesielt siden midten av 90-tallet, da klubben forsøkte å følge kjøpskarusellen i norsk toppfotball. I denne sammenheng snakker vi først og fremst om spillere det var knyttet forventninger til, ikke tilganger av typen brødrene Kopperud på free transfer fra Fu/Vo eller en Konterud fra Flisa.

Her følger noen av de dårligste KIL-kjøpene vi kan komme på:

Stefan Thordarson (1999)

Den islandske katastrofespissen fra Brann. Han gjorde en fin «såledribling» i den første kampen, men var ellers ubrukelig. Ble hentet for en anselig sum fra Brann, men fikk sparken etter seks kamper. Etter at han ble sagt opp, ble det rapportert om at han skulle ha vært helt sinnsykt god på trening. Ble senere proff i Stoke, og scoret et vinnermål i en treningskamp mot Liverpool.

Filip Apelstav (1999)

Ble kjøpt fra Allsvenskan, ble skadet i en av de første kampene og kom aldri ordentlig tilbake. Erklærte seg fotballinvalid, og gikk gratis til Sogndal rett etterpå. Senere tjente han gode penger som proffspiller i Kina.


Kjetil Johansen (2001)

Venstrekanten fra Godset som knapt spilte - han fikk fem kamper - og som ga seg midt i sesongen. Uvisst hvorfor.


Vegard Hansen (1998)

Da KIL mistet stort sett alle de gode spillerne en gang midt på 90-tallet (1997?), skulle de hente Hansen fra Strømsgodset, visstnok en klassestopper. Og Hansen var klar, han. Helt til han fikk et fristende tilbud fra «storklubben» Bristol City. Oppholdet der ble ingen suksess, og KIL forsøkte seg igjen før '98-sesongen. Og nå signerte Hansen. Etterpå gikk han stort sett skadet, og fikk med seg sju kamper. Senere hørte ingen fra ham.


Tor Gunnar Johnsen (1996-97)

Den tidligere RBK-spilleren og Molde-cupmesteren ble hentet til KIL for å score mål foran 1996-sesongen. Fikk seks seriekamper i sin første sesong. Hans eneste scoring det året kom mot Fart. I 1. runde i cupen. I straffekonkurransen. Noe mer aktiv 1997-sesong, da det ble 11 seriekamper - mange av dem som innbytter. Scoret sitt første og eneste seriemål for KIL i 3-0-seieren mot Skeid. Det er ikke å ta for hardt i å si at selv de mest negative skeptikerne på sittetribunen hadde regnet med en noe høyere scoringsprosent fra den blonde trønderen.

Bernt Christian Birkeland (2000)

Kameraten til Myggen som kom fra italiensk fotball. Skulle spille oss opp fra 1. divisjon i 2000 med teknisk makrellfotball, men spilte seks kamper og sluttet så på grunn av skade.


Ji-Ho Cha (2005)

«Lynvingen» fra Sør-Korea. Ble kalt Asias Saviola da han ble hentet til Lyn. Spilte knapt i sin første sesong der, og da Morgan Andersen hentet inn fire-fem nigerianere, ble det trangt i utenlandskvota i Oslo-klubben. Ble nærmest skremt til KIL og «sparket tilbake til Korea» av en vennligsinnet Sander-stopper i en b-kamp. Kjedelige greier.


Vangjel Mile (2006)

Han så skikkelig god ut i de få innhoppene han fikk i fjor, og spilte fast på b-laget, der han scoret et par og la opp til minst fire mål i hver kamp. Klarte derimot ikke å danke ut noen av Flisa-vidundrene på kanten, og ble sendt hjem til Albania.

Vi retter en takk til spiller- og sesongstatistikkene på
Fozzum.com for underlagsmateriale i arbeidet med denne artikkelen.


Gammel storscorer fr ny oppmerksomhet

Notorisk målscorer
Gledelig er det å registere at FireFireTo-redaktør Tom Stalsberg i Sportmagasinet i dagens Dagbladet velger Cato Holtet som spiss på sitt drømmelag. Gjemselunds tribuneslitere fra 80-tallet husker sikkert med glede "denna rørlegger'n" fra Eidsvoll. En målscorer av høy norsk klasse som bidro sterkt til to bronsemedaljer for KIL i 1986 og 1987.
Spesielt '87-sesongen ble preget av Holtets innvirkning på Kongsvingers resultater. Etter nedrykksplassering ved sommerferien, ledet en hagefest hos Vidar Sanderud til en mirakuløs vending og en høstsesong der KIL vant 8 av de siste 11 kampene - de andre tre kampene sluttet uavgjort. I denne perioden var Cato Holtet kongen av Gjemselund og stod for halvparten av KILs 16 scoringer i de siste 9 kampene.
Holtet var sterkt plaget av strekkskader i muskulaturen i lårene sine. Lår som i følge Ernst A. Lersveen var større enn Johan Olav Koss'. Med den legendariske blå "varmestrømpen" på øverste del av låret, ble Holtet matchvinner kamp etter kamp, og ledet KIL til bronsemedalje for andre året på rad. Vi fikk se hans sedvanlige målfeiring, med en arm strekt i været, ved 56 anledninger i KIL-drakta. I de seks sesongene han spilte for de røde fikk han 108 kamper. Han huskes også for å ha scoret tidenes første toppseriemål mot Kongsvinger, da han spilte for Lillestrøm på Gjemselund 24. april 1983. Han påstår at han aldri har angret på det målet i ettertid.

Forsvarsarkitekt

Vi har stor tro på KILs nye polske back i 2007. Og vi lover, så langt det lar seg gjøre, å unngå flåsete håndverkerreferanser i vår omtale av Krzysztof Smolinski. Men han gjør det ikke lett for oss.

Stor var overraskelsen da vi slumpet over ny informasjon om Kris under internettresearch. Fotball er åpenbart bare en bigeskjeft til den suksessrike arkitektvirksomheten hans i hoppbyen Zakopane.

Hvis hus i transylvansk nyrikstil er din greie, vet du nå hvor du skal henvende deg.

Smolinski

KIL i 2007

Velkommen til en blogg om KIL.

Vi snakker om fotball. Om Kongsvinger. Om 1. divisjon. Om sesongen 2007.
Stort og smått, tung analyse av dumme ting, dum analyse av tunge ting, teorier om praksis, systemkritikk og annet vi måtte komme på underveis.

Vi lover ikke å gi deg alt du vil vite om KIL, det er det vi har kil.no til, men vi lover - i blant, i hvert fall - å gi deg noen gode historier, tankespinn og godt tempererte innfall.

Se heller ikke bort i fra et og annet nostalgisk innslag fra de glade 80-åra og det fantastiske tidlige 90-tall.

Vi sees framover på: kilfotball.blogg.no.


Midtbanejeger Sylling Olsen

Midtbanejeger Sylling Olsen

Jepp, KIL har som vanlig henta inn en ukjent, men etter rapportene fantastisk god indreløper. Har vi egentlig hatt noen skikkelig gode spillere som ikke har vært indreløpere, midtstoppere eller spisser/vinger som er blitt omskolerte til backer?

Årets funn ser ut til å være Magnus Sylling Olsen, som scora etter to minutter i treningskamp-debuten og rapporteres å være en lettbeint, sterk og teknisk god midtbanespiller. Og ikke nok med det, gutten tar bilder av seg selv på jakt (og andre ting han ser i skogen når han er der). Som han skriver om seg selv: "Naturelsker på stadig jakt etter gode motiv og naturopplevelser".

Sjekk ut siden her.

Glem ikke å ta en titt på den fine elgen han har truffet i skogen. Den er dessverre ikke i solnedgang. Men Magnus: Det er bra du har kommet deg til de dype sørhedmarkske skoger, der elgene er mye penere og smartere enn den der.

februar 2007
ma ti on to fr l s
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28