Ny hælj, nye muligheter

Det har gått bra i det siste.

Vi satser på at det kan fortsette.

Homer
Vi er klare for hælj og øl. Vi håper KIL-gutta tar det rolig med sistnevne.


Nå har vi faktisk noen spillere å velge mellom også. Ikke verst.

Kris er fortsatt ute med skade, men vi stoler på at Nilsen fortsetter storspillet på venstrebacken.

En av de store heltene fra forrige gang, Syllingen, er nå ute med karantene. Vi satser på at Pat kan ta med seg noe av formen fra 3. divisjon og gjøre en fin innsats der.

Steinar Strømnes er kommet inn og spilte etter rapportene bra mot Glimt, men nå er Ryen tilbake og han vil vi ha med fra start.

Det kunne ha åpnet for Strømnes på backen, men vi vil at Nilsen skal fortsette der. Steinar S kunne også kommet inn på midten - og vi skal ikke se bort fra at Thomas B setter han inn der - men vi vil at Torp og Stormoen skal fortsette det gode samarbeidet.

Hvis Steinar S kommer inn på midten, kan Torp flyttes fram på kanten, men vi synes Torp er tjent med å spille sentralt og være mye involvert.

Med reine ord: Vi ønsker oss dette laget: 

Conny M - Kjetil K, JNG, Ryen, Nilser'n - Torper'n, Stormoen - Pelu, Lindau, Pat - Peter S.

Og forresten: Vi bestiller haraball og 5-0 til Vinger!

Arnar F. «snakker ut» om Steinar S.

Vi tenkte Arnar Førsund kunne gi oss en del bakgrunnsinformasjon om vår nye forsterkning Steinar Strømnes.

Steinar
Steinar Strømnes. Allerede gjennom rødfilteret hos KIL-bloggens hardtarbeidende grafikkavdeling.

Arnar 2

Arnar Førsund - the pre-disco, post-«Blonde on Blonde» years.

Steinar Strømnes imponerte ifølge alle rapporter i kampen mot Bodø/Glimt. Det gleder oss selvsagt stort.

For å finne ut litt mer om denne unge gutten, sendte vi vår gamle venn Disco-Arnar en liten forespørsel om Steinar Strømnes, som han kjenner fra uttallige Vålerenga-treninger:

«Hei Arnar,
grattis med sterke kamper i det siste.

Vi lurte på om du kunne si litt om Steinar Strømnes for oss.
Litt om hva slags type han er, hva slags musikk han liker, hvilken Simpsons-karakter vi skal sammenlikne ham med, du vet - alle de viktige tingene vi er opptatt av. Har du noen gode Steinar-stories? Har han kallenavn? Har håret hans potensial hvis det vokser mer? Slike ting...

Håper på raskt svar. På forhånd tusen takk.

Le Blog
»

Svaret - i sin helhet:
«rolig og avslappet person. Dårlig musikksmak. håret har nesten potensialet mitt hvis han lar det vokse.

på forhånd bare hyggelig:)
»

Da vet vi det.


Dagdrømmen får næring

Det er lenge siden vi har vært like oppstemte som dette etter en 1-1-kamp.

Homer'n tenker på opprykk
En sweet, sweet opprykks-smultring er fortsatt innenfor rekkevidde for Homer og alle andre KIL-supportere. Vi skylder å gjøre oppmerksomme på herligheten du ser til høyre på dette bildet kun er en smultring med glasur med suge på seierens sødme-karamellsaus, ikke en ekte opprykks-smultring.

Fy fillern og søren klype, så glade vi ble da meldingen om Sylling Olsens 0-1-scoring tikket inn søndag ettermiddag. Euforien fikk en liten knekk da Glimt utligna til 1-1. Men siden gutta holdt tett etter det også, kunne vi - og alle dere der ute - kose oss med 1-1 borte mot opprykksfavoritt Glimt.

Og ikke bare kan vi kose oss med den rene gleden et herlig KIL-resultat gir. Vi får næring til vår i overkant optimistiske dagdrøm om å rane kvalikkplassen.

Vi er nå fortsatt 11 poeng bak B/G. Med seier ville vi vært 8 poeng bak, med tap 14. Med andre ord: Vi nekter å la det gå opp for oss at det er en håpløs drøm. Vi har fortsatt litt tro på at dette kan gå. I hvert fall hvis KIL fortsetter å se ut som det eneste formlaget i avdelingen ved siden av Molde.

Vi ligger nå 1 poeng foran vårt opprinnelige skjemaet, og hvis vi holder oss til det superoptimistiske skjemaet vi lagde forrige gang, så har vi fortsatt en sjanse.

For vi klarer ikke å fri oss for tanken om at Glimt har potensial til å gå på en skikkelig smell. Ikke Mandalskameratene-style, kanskje, men heller Sandefjord i 2004. Og vi husker alle hvordan det gikk.

Vi sier bare: Det kan fortsatt bli en fin høst, gættfælk.


Seire og søte drømmer

Oi, nå dagdrømmer vi. Med tall.


image201
Homer dagdrømmer om play off-smultringer. Med glasur. Oh yeah.

Jah!

Vi banket Notodden. Skikkelig. Herlige greier. Og plutselig ser alt fint ut. Vi ligger på femteplass og har en hel avgrunn ned til lagene som kjemper mot nedrykk.

Men hvordan skal vi nå forholde oss til resten av sesongen? Skal vi være fornøyde hvis vi ender på femteplass? Ja, det bør vi vel egentlig.

Men vi gidder ikke dagdrømme om femteplasser. Så hvordan ligger vi an?

Vel. KIL er nå 11 poeng bak Bodø/Glimt.


Hvis vi skulle finne på å gjøre noe som virkelig hadde vært utrolig artig, å slå Glimt borte, vil vi være 8 poeng bak. Og da vil det være 10 kamper igjen.


Ifølge skjemaet vårt - som du finner nederst i denne posten - kan vi forvente å hente inn 15 poeng på disse kampene. Da kan ikke tannbørstelaget ta mer enn 7 poeng, kanskje ikke mer enn 6 med tanke på målforskjellen. Det er - oppi all denne usannsynligheten - virkelig usannsynlig.

Vi trenger derfor et mer ambisiøst skjema.

Dette skjemaet, med de poengene vi ønsker oss bak skråstreken:

Glimt (b) x/3
Tromsdalen (h) x/3
Haugesund (b) x/3
Molde (h) x/1
Bryne (b) x/1
Raufoss (h) x/3
Løv-Ham (b) x/3
Sogndal (h) x/3
Moss (b) x/3
Sparta (h) x/3
Hønefoss (b) x/3

= 29


Men hvor sannsynlig er det?

La oss ta kamp for kamp.


Glimt: En femmer på oddsen på tømmerhøggergutta her vil gi god gevinst. Det svir at Super-Pelu og KIL-hjerte-Ryen er ute. Vi har også noen stygge minner fra bortekampene på Aspmyra de siste årene. Og Hamkam, som knuste oss, ble i sin tur knust der oppe forrige helg. Men etter de to nevnte kampene har KIL virkelig bygd opp selvtillit med solide seiere mot Skeid og Notodden. Og Glimt har i tillegg tapt mot Skeid. Samtidig har KIL alt å vinne, mens Glimt har alt å tape. De må vinne for å henge med i toppen, mens en seier for KIL vil være rein bonus. Og det er ikke et dårlig utgangspunkt.


Tromsdalen: Hjemmekamp. Denne bør vi vinne, uansett.


Haugesund: Ja, de gjør det godt i cupen. Fint å få fokus vekk fra det som virkelig betyr noe, seriepoeng. De er et ustabilt lag. KIL gikk på en skrell hjemme, og det bør vi revansjere. Med renter. Vi satser på at de har en dårlig dag når KIL-gutta kommer på besøk.


Molde: Molde er gode. Men det er vi også, og vi bør kunne forvente poeng mot de fleste lag på Gjemselund. Hjemmekomplekset fra tidligere i sesongen er jo søkk vekk.


Bryne: Bryne er også gode. Men utrolig ustabile. Derfor bør vi kunne lure med oss minst et poeng her. Kanskje kan Pelu trylle fram to til som er utenfor dagdrømmer-skjemaet også?


Raufoss: Se begrunnelsen fra Tromsdalen-kampen. Bortsett fra at vi vant borte, da.


Løv/Ham: Se begrunnelsen fra Haugesund-kampen, minus det om cupen. Legg til at det vil være flere vingersfælk enn bergensere på tribuna.


Sogndal: Det er heilsvart i Sogndal nå. Og vi bør slå dem.


Moss: En vanskelig bortekamp. Men vi har klart større bragder før.


Sparta: Se begrunnelsen fra Tromsdalen- og Raufoss-kampene. En ekkel motstander for KIL, og et begynnende Sparta-kompleks er det tid for å gjøre noe med nå.


Hønefoss: Vi har fått en fin tradisjon med å banke Hønefoss. Vi kan håpe at den fortsetter. Her forutsetter vi selvsagt massevis av gode dager, og at vi ikke pådrar oss så mange flere skader.

Hvor skal så Glimt tape 8 poeng?


Vel, på programmet har de igjen vanskelige kamper som Notodden borte, Tromsdalen borte, Molde borte, Bryne hjemme og Sogndal borte. Der er det mulig å tape mange poeng. Og et lag som kan snuble mot Skeid, kan
også snuble hjemme mot Moss eller borte mot Raufoss. Derfor, dere, dette kan jo gå!


Og så kan vi eventuelt leve med få juling av Odd/Grenland i playoff-kampen, 2004-style.


Her er forresten det lovede, opprinnelige skjemaet til 45 poeng ved sesongslutt. Legg merke til at vi etter borteseieren på Notodden igjen ligger likt med skjema. Fine greier.

Motstander (hjemme/borte) poeng/skjema (differanse):

MK (b) 0/1 (-1)
HamKam (h) 0/1 (-2)

Skeid (b) 3/1 (=)
Notodden (h) 3/3 (=)
Glimt (h) 0/1 (-1)
Tromsdalen (b) 1/1 (-1)
Haugesund (h) 0/3 (-4)
Molde (b) 3/0 (-1)
Bryne (h) 1/1 (-1)
Raufoss (b) 3/1 (+1)
Løv-Ham (h) 0/3 (-2)
Sogndal (b) 0/0 (-2)
Moss (h) 3/3 (-2)
Sparta (b) 1/1 (-2)
Hønefoss (h) 3/3 (-2)
MK (h) 3/3 (-2)
Ham-Kam (b) 0/0 (-2)
Skeid (h) 3/3 (-2)
Notodden (b) 3/1 (=)


= 30/30


Resten av sesongen:

Glimt (b) x/0
Tromsdalen (h) x/3
Haugesund (b) x/1
Molde (h) x/1
Bryne (b) x/0
Raufoss (h) x/3
Løv-Ham (b) x/1
Sogndal (h) x/3
Moss (b) x/0
Sparta (h) x/3
Hønefoss (b) x/0


= x/45


«Ny» fotballklisjé må dø

Hva er innskuddsrenta på en målkonto i Sparebanken Hedmark?

Konto
Slik åpnes en konto i Nordea, for eksempel.

KIL-bloggen liker å lese om fotball i norsk presse, ikke et medium er for lite. Akershus Amtstidene? Klart det. Indre Akershus Blad? Har'n på døra om morra'n. Rakkestad Avis? Dagen er som regel ikke den samme uten. Vi er også over gjennomsnittlig opptatt av språk. Hvis du trodde målet med denne bloggen er å skrive ting om KIL, tar du feil. Målet er å ha en hel blogg fri for særskriving, eller orddelingsfeil om du vil. At vi bedriver sær skriving i blant, har vi derimot ingen problemer med å innrømme.

Men altså: Denne kombinasjonen av leselyst, vitebegjær og rød penn har i dag fått det til å koke over for de ellers sindige vingersfælka som skriver dette. Det vi irriterer oss grenseløst over, er den stadig mer omseggripende klisjeen «åpne målkontoen».

Med overgangsvinduet fortsatt på gløtt, og seriestart unnagjort i Premier League og en drøss andre europeiske ligaer, er det ikke måte på hvor mange målkontoer som åpnes.

Selv David Beckham skal vel åpne en målkonto i USA etter hvert, men til hvilken rente?

Hvor mange gebyrfrie uttak er det på den nye Start-målkontoen til Ole Martin Årst?

Påløper andre gebyrer på målkontoen til Thierry Henry i Barcelona?

Vil Fernando Torres få enda høyere rente på Liverpool-målkontoen sin etter for eksempel 10 mål, eller 20 mål eller 50 mål?

Vi regner med at Verdensbanken, FIFA og UEFA rydder opp i dette irriterende målkontokaoset, og at Sparebanken Hedmark i det minste kan øke innskuddsrenta til John Pelu og Peter Samuelsson betydelig.

Men aller mest ber vi om at sportsjournalister over det ganske land prøver å være litt kreative med språket sitt, stenger klisjékontoen og slutter å kjøpe andeler i floskelfond umiddelbart.

Vi liker kremmerhus!

Torper'n og Sylling, altså. Fine gutter. Og fine mål! Men hvem har scoret årets KIL-mål?Torp med Bart
A scorer of great goals, denne Carl Erik Torp.

Livet som fotballsupporter er kanskje som å ha bipolar lidelse (manisk depressiv). For en uke siden var vi dypt nede etter det begredelige tapet mot HamKam. Nå sitter vi og ser høydepunktene fra KIL-Skeid gang på gang på web-TV.

Vi supportere får kose oss med seieren så lenge vi klarer. Og ikke minst scoringene. Her skreiv vi Sylling ut av laget før søndag, men så svarte han med storspill og en herlig frisparkscoring. Herlig, Jeger'n! Riktig måte å svare på. Vi gleder oss også over at harryhandlinga ikke har slått negativt ut.

Torp er det selvsagt umulig å glemme denne gangen. For en scoring! Vi har nesten ikke ord. Vi liker Torper'n og har kost oss med spillet hans hittil i år, selv om vi var litt skuffa etter HamKam-kampen, men skudd av denne typen har vi ikke sett på svært, svært lenge. Herlig! Og vi liker barten. Så godt at vi har måttet oppdatere vår fine gjengivelsene av denne fine spilleren.

Og så et uviktig spørsmål? Hvem har scoret årets KIL-mål hittill? Var det Pelu mot Hønefoss eller Torp mot Skeid?

På stående fot er vi ikke sikre.

Torper'n dro til med et godt, gammeldags kremmerhus, og vi skulle gjerne sett utregninger på hvor denne ballen ville landa hvis nettet ikke hadde stått i veien. Vi anslår at nedfallsstedet i hvert fall ikke ville vært i Hedmark. Perfekt utført, og Torper'n dro seg også fint fri med en av merkevare-fintene i forkant av målet.

Pelus mål var annerledes. Han fikk ballen med ryggen mot mål godt inne på egen banehalvdel. Han holdt backen unna, fikk snudd seg, satt fart og løp fra alle. Og avsluttet, som vi alle husker, med en vanvittig chip fra utafor 16-meteren. Et mål i Messi-klassen.

Vi er faktisk ikke sikre på hvem som fortjener betegnelsen årets fineste. Vi har derfor satt av en lang og fuktig kveld på Moe's for å komme til bunns i saken. I mellomtida tar vi gjerne i mot råd fra leserne. Hvem synes dere er finest?

Pelus mål ser du her.

Torps perle ser du her.

Glem forresten ikke å sende oss dine KIL-spiller-observasjoner til kilfotball.blogg.no@gmail.com

For drakta, Glomma, Taverna og Festningen

Nå trenger vi Turbo-Fremming.

Lars Erik Fremming
Denne mannen må starte mot Skeid

Skeid på hjemmebane. Selv om vi liker Oslo-klubben, skal det virkelig bety tre poeng. Men med 4-0 mot HamKam altfor friskt i minne, mener vi det må gjøres noe med lagoppstillinga. Og dette noe er ikke at Fredrik Nilsen tar over backplassen fra suspenderte Terminator, selv om vi har god tro på at Herr Nilsen takler den rollen fint.

Vi trenger en turbo på midten. Vi trenger en Kongsvinger-gutt som takler for drakta, Glomma, Taverna og Festningen. Vi trenger Turbo-Fremming. Han virker tent nok også, som om tenning noen gang har vært country-guttens problem.

Med Fremming inn på midten, mener vi Torper'n kan dyttes fram på flanken, mens Sylling kan få hvile og heller representere friske bein å sette innpå etter hvert. Eventuelt kan Lindau få hvilt seg, og Torp overta den offensive midtbanerollen. Med utgangspunkt i det første forslaget, mener vi disse bør starte:

Conny M - Kjetil K, JNG, Ryen, Fredrik N - Fremming, Stormoen - Lindau - Pelu, Peter S, Torp.

Evt Sylling inn for Lindau.


NY SPALTE: Jeg så KIL-spiller'n!

KIL-bloggen avslører: Peter Samuelsson og Magnus Sylling Olsen harryhandler!

Peter SamuelssonMagnus Sylling Olsen
Observert i Charlottenberg: Peter S og Magnus Sylling Olsen.

Vi er stolte av å kunne presentere enda en fast spalte for dere, våre trofaste og høyt skattede lesere. Spaltens grunnlag er intet mindre enn følgende:

Barney var tirsdag denne uka på en liten harrytur til Charlottenberg. Etter å ha hentet kvota på Systemet, kjøpt fläsk og godis, skulle han bare sette seg i bilen og dra tilbake til gamlelandet.

Da så han det plutselig: Bilføreren med capsen, snusleppa og det digre gliset var ikke hvilken som helst söt bror. Det var selveste Peter Samuelsson. Og jaggu rullet han ikke ned vinduet og ropte en glose til en kar som var i ferd med å plassere dagens fangst i bagasjerommet på bilen. Overraskelsen ble ikke mindre da det viste seg at denne mannen ikke var hvilken som helst vanlig jakt- og friluftsinteressert nordmann, men Jeger'n sjøl, Magnus Sylling Olsen.

Peter S ropte til Syllingen, og han svarte:

- Ja, må fylle opp lageret.

De to småsnakket litt til, og Barney måtte sette seg inn i bilen for å ikke virke som en skikkelig stalker, så det er uvisst hvordan resten av samtalen gikk for seg.

Men det er hyggelig å se at våre svenske spillere benytter muligheten til å ta kjappe turer til hjemlandet, og interessant å se at Sylling ikke fanger all maten han spiser selv. Det er i tillegg litt pussig at de to ikke var på tur sammen, men i hver sin bil og at de traff hverandre ved en tilfeldighet.

Men hei, det er mye som er pussig.

Og det er her dette utvikler seg fra en kuriøs historie fra Sylling Olsen, Peter S og KIL-bloggens AKAN-representants liv, til å bli en spalte. Vi ønsker oss nemlig lesernes - altså dine - beste historier fra når dere møtte en real KIL-helt i hverdagen!

Dere må gjerne komme med noen kjappiser i kommentarfeltet her, men det er ekstra fint om dere sender dem inn til kilfotball.blogg.no@gmail.com

Derfor: Traff du Nilsen, Koffeld x 2 eller Odden på et utested på Bloody Beach i Bulgaria i sommer? Så du Lars Erik Fremming på en musikkfestival nær deg? Så du Conny M kjøpe snus på Kiwi? Så du en av juniorspillerne kjøpe en pølsemeny og en pakke kondomer på Shell Gjemselund natt til søndag? Traff du fire-fem av gutta på grisefylla? Solgte du en vaffel til Patrick Holtet da han så en håndballkamp i Tråstadhallen? Si i fra til oss!

Og det gjelder ikke bare dagens tropp. Vi ønsker også historier om gode, gamle helter. Og da gjelder ikke vanlige fotballgreier. Vi vil ikke vite det hvis du spilte kamp for Svett sammen med Dag Raabe eller så Odd Harald Konterud score for Flisa. Men hvis Cato Holtet har fiksa en vannlekkasje hjemme hos deg, om du traff Jon Inge Høiland på en strand i Skåne, eller om du har kjøpt en bruktbil av Kjetil Rydje, that's the kind of stories we're after.

For å sette an tonen, hvis den ikke var tilstrekkelig satt etter harrytur-saken, har vi to andre gullkorn:

1. Barney så faktisk Peter Samuelsson kjøre bil på Kongsvinger i forrige uke. Og ikke nok med det. I passasjersetet satt Conny Månsson. De smilte og hadde det hyggelig, og lo fælt av en schæferhund som var på tur med en av livets glade gutter og som prøvde å smelle en liten puddel på tjukken på gamlebrua.

2. Homer kan huske at selveste, og her mener vi virkelig Selveste, Øyvind Tomteberget tok en blodprøve av ham på sykehuset på Kongsvinger en gang.

Men nå er vi spente: Hvor så du KIL-spiller'n?

Legg forøvrig merke til at vi holdt oss for gode til å dra en vits av typen: «KIL-bloggen vet ikke om Magnus kjøpte sylling-fileter». We're so much better than that.


Hvor stort kan det bli?

Arnar Førsund stopper jaggu ikke å overraske.

image198

Vi er fortsatt litt gretne etter helgas pinlige tap. Men vi har kjøpt et par av Kil.nos berømte positivitets-briller og har bestemt oss for å spre litt godt humør. Derfor kan vi ikke komme utenom denne: Førsund har tatt en Wibe-Lund og veddet om litt hår.

Vi gleder oss til å se afroen ved sesongslutt. Arnar vil jo kunne gjemme en ball der inne. Det ville vært et overraskende triks. Men ifølge Dagbladet.no har Arnar flere triks å by på en vi kanskje skulle tro, og rapporterer entusiastisk om en frekk Cristiano Ronaldo-finte i gårsdagens Enga-Brann-kamp.

KIL-bloggen er ikke like overrasket som resten av landet tydeligvis er. Vi har jo sett Arnar spille på midten tidligere. Vi spurte ham også om han ikke så for seg en framtid som midtbanespiller på Vålerenga i det i ettertid nesten legendariske intervjuet "20 spørsmål til Arnar Førsund". Da svarte Disco-Arnar kategorisk:

- Tror nok det må 20 midtbanespillere på skadelisten før jeg får tillit der i VIF.

Der tok Arnar feil, gitt.

Vi innser at det nok blir vanskelig å få Arnar tilbake i KIL-drakt, i hvert fall i løpet av denne sesongen. Men hvis du leser dette, Disco-pojken, så skulle vi ønske at noen av KIL-spillerne hadde adoptert din oppofrende spillestil og vinnervilje. Vi veit at noen av dem har den. Det hadde bare vært så fint med noen flere.

Rock on, Arnar. Eller. Dans videre.

Er livet virkelig morsommere for oss som er glade i fotball?

"Jævla KIL".

Følgende utsagn skrev KIL-bloggens Barney til Homer på SMS søndag kveld. Han mente det ikke bokstavelig. Barney er fortsatt like glad i KIL. Men ###%%&&¤¤ det svir å tape 4-0 mot HamKam.
 
image197
HamKam-supporterne, som denne kjekke unge mannen, jublet. Det gjorde ikke vi.

Det er spesielt ille å tape 4-0 i et lokaloppgjør. Spesielt når både tapet og resultatet strengt tatt er. Og det er helvetes ille å bli vitne til at vårt kjære KIL er såpass mye dårligere enn de grønne som vi elsker å hate fra Mjøsa.

Hva kan vi så trekke ut av denne sorgens kamp?

I hvert fall at det var kjipt at HamKam scora så kjapt. Hadde vi klart å unngå det, for eksempel ved å markere sjarmtrollet Kienast skikkelig på den corneren, kunne kampen ha utvkla seg annerledes. Vi kunne ha ligget lavt og kontra med Sylling og Pelu, for eksempel. Slik ble det aldri.

I stedet fikk vi se en kamp der knapt en eneste KIL-spiller kan få godkjent.

Forsvaret var svakt. Ryen løp opp sjarmtrollet Abiodun fint et par ganger, og JNG var stort sett helt grei. Men ikke noe mer, og backene var merkelig svake, både defensivt og offensivt.

Midtbana var fraværende, unøyaktig og ueffektiv. Kil.no prøver å finne noe positivt å skrive om, og hevder at Peter Lindau hadde en god kamp. Vi skulle så gjerne ha vært enige, Lindau er en fin spiller og artig type, men det holder ikke å klare å skjerme en ball med mann i ryggen. Hvis Lindau hadde hatt litt fart, truffet med dobbelt så mange pasninger, vunnet en eneste hodeduell og kommet til en eneste avslutning, skulle vi vært enige, Kil.no. Men dessverre. Og Lindau var den beste av de tre på midten.

På topp hadde Peter S en håpløs jobb.

Det hadde kanskje Pelu og Sylling også. Men vi klarer ikke å si oss fornøyd med noen av dem etter søndagen. Sylling hadde en ålreit avslutning og noen fine finter, okei, og Pelu den annulerte scoringa, ålreit, men gutter: Dere kan da så mye bedre! Det gjelder forresten hele laget, ikke bare de to kantgutta.

Sylling gjemte seg i store perioder bort på venstrekanten uten å bli spesielt involvert i spillet og noen ganger hadde han plassert seg i midten da det virkelig kunne vært greit å hatt en breddeholder å spilt ut til. Pelu på sin side så ut som han hadde trent for mye med Lindau, og ønsket seg på død og liv ballen på fot med mann i ryggen. Pelu har klart de situasjonene bra før han, altså, men det skader ikke å komme i fart og få ballen i bakrom. Det kan bli sjanser av sånt. Til og med mål. Særlig når en er så rask og god som Pelu pleier å være.

Så alle guta, som det heter på supportersk: Vi blir veldig glade hvis samtlige hever seg noen hakk i forhold til søndagen.

Er vi sutrete nå? Ja, selvsagt. Vi har tross alt tapt 4-0 mot HamKam. Men det skal sies: Den skal ha positive briller på, den som klarer å hente noe positivt ut fra et så flaut tap. Hvis vi ser gjennom en halvpositiv monokkel for et sekunds tid, skal vi få med at John Pelu banka inn en herlig brasse. Men den ble nå en gang annulert for offside. Og det var vel det.

august 2007
ma ti on to fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31