Skattesnoking!

Vi snoker!


Skattelistene er her, dere. Og du kan si hva du vil, men det er litt artig.

Vi har for vår del selvsagt sjekka ut noen av våre favorittspillere.

Og vi deler gledelig funnene med dere, kjøæe lesere.

For eksempel fant vi at vår alles favoritt-eidskoging Kai Olav Ryen i fjor tjente 295 240 kroner, turbo-Fremming tjente 204 681 kroner og Magnus Sylling Olsen tjente hele 5 547 kroner. Men ikke visste vi at Syllingen var registrert i Hokksund!

Patrick Holtet, som vi nå ser at faktisk har mellomnavnet Andreas, tjente på sin side 191 231 kroner.

Det var noen høydepunkter fra dagens lag. Men det er noen KIL-relaterte navn som ligger bedre an.

Karl Erik Rimfeldt, stortalentet på backen og stopperplass som vel aldri slo helt til på toppnivå i KIL, men noterte seg for elitekamper, er oppført med 10,3 millioner kroner. Det kan bli noen målaksjer av det.

Karl Erik må dog se seg slått av Roy Holth. Den solide backen som i enkelte kretser omtales som gruskongen, tjente i fjor 2 271 126 kroner. Han har i tillegg en god formue på 115 millioner kroner. Ikke verst.

Og så en avsporing. Den mest observante leser husker kanskje at vi i KIL-bloggen en gang sendte en epost til Sven Ove Bakke, musikkanmelder i Dagbladet og opprinnelig Kongsvinger-kar, for å be ham anmelde Kjetil Kamarks musikalske prosjekt.


Vel, Bakke svarte aldri. Det er vel altfor travelt der i Akersgata...


Så nå tar vi en hevn. Vi fant nemlig godeste Bakke nederst på denne skattelisterangeringen.


Hihi, sier vi, og lykke til med inntekten neste år.


 


Skjematisk skjønnhet

Vi har, i tide og kanskje også utide, kommet trekkende med vårt 45-poengsskjema. Aldri har det vært morsommere enn etter borteseieren mot Løv-Ham.

Æljhue i senga...
Planen for hvordan sikre 12 poeng på de fire siste kampene er naturligvis 'taken care of', som det heter.

Og dette skjemaet skal vi fortsette å komme trekkende med, da KILs rørende vakre formkurve nå har sørget for at vi er ett poeng unna målet om 45 poeng - fire kamper før slutt!

For å sitere oss selv fra så tidlig som 4. april i år:
«Si KIL bør ha som mål å ta mellom 45 og 50 poeng i år - det vil være en brukbar sesong, bedre enn i fjor poengmessig (43) og opp mot det som må til for å få kvalifisering (Bryne fikk kvalik på 52 i fjor)».

Sist vi gjorde den store skjemaoppsummeringen, var etter borteseieren mot Notodden, da vi etter en periode i minus endelig gikk i null. Ett poeng i Bodø ga også ett plusspoeng i forhold til skjemaet, og det holdt seg fram til hjemmetapet mot nå opprykksklare Molde, som sendte oss likt med skjema igjen - vi var nøkterne nok til ikke å forvente mer enn maks uavgjort hjemme mot de antatt beste lagene. Tre poeng borte mot Bryne og seier på Krohnsminde mot Løv-Ham i går gjør at vi nå ligger fantastiske fem poeng foran skjema foran de fire siste rundene! 

Her er hele skjemaet igjen, til glede for eventuelle nye lesere, og ikke minst til glede for de som er glade i KIL:

Motstander (hjemme/borte) poeng/skjema (differanse):

MK (b) 0/1 (-1)
HamKam (h) 0/1 (-2)

Skeid (b) 3/1 (=)
Notodden (h) 3/3 (=)
Glimt (h) 0/1 (-1)
Tromsdalen (b) 1/1 (-1)
Haugesund (h) 0/3 (-4)
Molde (b) 3/0 (-1)
Bryne (h) 1/1 (-1)
Raufoss (b) 3/1 (+1)
Løv-Ham (h) 0/3 (-2)
Sogndal (b) 0/0 (-2)
Moss (h) 3/3 (-2)
Sparta (b) 1/1 (-2)
Hønefoss (h) 3/3 (-2)
MK (h) 3/3 (-2)
Ham-Kam (b) 0/0 (-2)
Skeid (h) 3/3 (-2)
Notodden (b) 3/1 (=)

Glimt (b) 1/0 (+1)
Tromsdalen (h) 3/3 (+1)
Haugesund (b) 1/1 (+1)
Molde (h) 0/1 (=)
Bryne (b) 3/0 (+3)
Raufoss (h) 3/3 (+3)
Løv-Ham (b) 3/1 (+5)
= 44/39

Forventet poengfangst totalt i de fire siste kampene = 6 poeng. Følger vi skjemaet, ender vi altså på 50:
Sogndal (h) x/3
Moss (b) x/0
Sparta (h) x/3
Hønefoss (b) x/0

= x/45

Og det er ikke umulig at det kan bli enda mer, så lenge vi ikke tuller det til på Gjemselund. Poeng i Moss er ingen umulighet, og stilongsbortekamp på Hønefoss i siste serierunde kan fort bety ytterligere tre poeng for et KIL-lag i flytsonen.

Så avslutningsvis, i enda et anfall av dagdrømmersk entusiasme, skal vi oppdatere kvalifiseringshåpet vårt:

1. Seier i de fire siste kampene gir KIL en sluttpoengsum på 44+12 = 56 poeng.

2. Dette premisset, som vil innebære tre KIL-poeng på Melløs, gir Moss maksimalt mulighet til å ta ni poeng på de fire siste kampene, 48+9 = 57 poeng. De må altså rote det til for seg i en eller flere av sine gjenstående kamper for å slippe KIL foran seg. Motstandere i de tre kampene er: Skeid (b), Glimt (b), Tromsdalen (h). Vi foretrekker uavgjort mot Glimt, da kan Moss godt vinne de to andre kampene og ende opp på 55 poeng.

3. Uavgjort i Glimt-Moss er et sentralt resultat også for å vippe Bodø-laget ned fra kvalikplass. Glimt har i dag 52 poeng, og skal på grunn av sine drøyt 30 plussmål helst ikke ha mer enn 55 poeng ved sesongslutt de heller. Løv-Ham (h) og Sparta (b) er vriene kamper mot lag som kjemper mot nedrykk, sistnevnte er endog siste serierunde og blir uhyre vanskelig for Glimt hvis Sparta fortsatt kan klare seg. Og mot ujevne Sogndal borte kan alt skje. Et tap og to uavgjort i tillegg til uavgjort mot Moss, så er KIL i kvalik!

Umulig? Slettes ikke. Men vi må altså vinne de fire siste for at dette skal kunne skje. Ta det som en oppfordring, en lykkeønsking og et tegn på vår kjærlighet og ukuelige optimisme.

Bare kjøre gutta nå!


Oops, Ivar Hoff på krigsstien

Vi viser til følgende artikkel på Dagbladet.no, og henviser av den grunn ikke til en av våre tidligere artikler.

Derimot minner vi, nok en gang, om at den samme Ivar Hoff dømte KIL nord og ned foran denne sesongen, samtidig som han mente Raufoss var en klar opprykkskandidat. Sist vi sjekket, ja det var jo her om dagen, så lå Raufoss under en viss strek. So much for ekspertkommentatorer.

oktober 2007
ma ti on to fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31