Juleferie, nye spillere og en kjapp oppsummering

Her blir det mye på en gang!


olavtuelodestinmakumbu
Olav                                                                         Destin  

Aller først: Vi beklager at det har vært litt stille fra våre tastaturer i det siste. Det skyldes en rekke ulike forhold som vi ikke skal kjede dere med her, og vi må dessverre bare si det: Det blir nok litt stille i en liten periode framover. Vi tar nemlig en liten juleferie. Egentlig har vi tatt den for flere uker siden, men bare glemt å si i fra til dere.

Men til de viktigere sakene.

KIL har fått to nye spillere. Olav Tuelo Johansen og Destin Makumbu.


Olav har vi tidligere hatt mye moro med på Football Manager, og vi veit derfor at han er en kjempesignering. Vi sier bare: Velkommen, Olav! Vi gleder oss.


Vi gleder oss også til å se Destin Makumbu i den vakre KIL-drakta. Vi har alltid tro på helt ukjente spillere som skrytes opp i skyene av hofforganet kil.no og lokalaviser i Nord-Sverige. Velkommen, godeste Destin.


Nyervervelsene har også medført at vi har måttet eksperimentere med fargepalletten på www.simpsonsmovie.com for å illustrere dem i vårt rikholdige arkiv av KIL-spillere. Resultatet har du allerede sett øverst i denne saken.


På samme måte som Olav og Destin ikke kommer utenom å få en figur her hos verdens beste KIL-blogg, kommer heller ikke vi utenom å oppsummere KIL-året 2007.


I sommer hadde vi en halvåroppsummering. Der var vi egentlig godt fornøyd med mye, men litt misfornøyde med poengfangsten.

Den gang skrev vi blant annet: Det er som om vi i år er mer fornøyd med enkeltspillerne enn med laget. Og det er jo en litt rar følelse.


Vi skrev også: Hittil i år laget i vårsesongen til tider hadde bunnsolid defensivt, men mer haltende framover.


Mye av dette bedret seg utover høsten. Samspillet så, hvis vi ser bort fra den forferdelige hjemmekampen mot Sogndal, ut til å være bedre, og KIL fikk i mye større grad ut potensialet som vi så var i laget.


Av enkeltspillere er det flere som kan se tilbake på en god sesong.


John Pelu var på sitt beste suveren, og han var forholdsvis ofte å se på sitt beste. En herlig spiller!


Carl Erik Torp utviklet seg i løpet av sesongen til å bli en av lagets viktigste spillere, og vi har latt oss imponere av denne hardtarbeidende midtbaneeleganten fra Kolbotn med de utspekulerte hårfrisyrene.


Vår kjære Kai Olav Ryen hadde også en bunnsolid form, men det overrasket vel ingen? JNG var på sin side en større overraskelse. Det viste seg at det i den noe usikre høyrebacken bodde en kanongod stopper!


Om resten av spillerne sier vi bare: Ingen nevnt, ingen glemt. Vi var vel strengt tatt godt fornøyd med sesongen til omtrent alle sammen.

Men to til må allikevel nevnes:

Terminator og Stormoen hadde begge to en god sesong, og vi vil savne dem begge.


Stormoen fordi han tross alt var i ferd med å bli en del av inventaret på Gjemselund, men fortsatt leverte varene.

Kris fordi han var verdens mest hardtspillende venstreback.

En siste spiller hadde vi nesten glemt. Vi håper nesten at vi i framtida vil klare å glemme ham helt.

Men hvis du skulle slumpe til å lese oss igjen, Arnar, så klikk deg gjerne inn på vårt intervju med deg og les ditt eget svar på spørsmål nummer 13 her. Hint til de som ikke gidder å klikke: Det handler om hva han synes om sin nye klubb.


Ellers: God jul, alle dere som ikke heier på skamma, enga eller Bodø/Glimt! Vi ses igjen på nyåret, eller hvis KIL henter Steven Gerrard eller noe sånt.


desember 2007
ma ti on to fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31